Albire dinti - Complet Dental

Stomatologie

Albirea dintilor

Programare online
Programare pe WhatsApp

Ce presupune si ce trebuie sa eviti?

Albirea dintilor nu mai este un mit, ci o optiune accesibila si o dorinta realizabila. Pentru albirea dintilor trebuie doar stabilita metoda adecvata pentru fiecare pacient in parte, pentru ca suntem diferiti si schimbarile culorii dintilor pot avea cauze diferite pentru fiecare dintre noi.

Exista modificari ale culorii dintilor in functie de:

  • alimentatie
  • obiceiurile de viata pe care le avem (consum de cafea, vin rosu, fumat)
  • varsta
  • starea generala de sanatate

Aceste modificari trebuie analizate si gasita metoda de albire a dintilor adecvata, care va face ca rezultatul sa se mentina o perioada cat mai indelungata. Acest lucru se face impreuna cu medicul specialist in urma unei consultatii in care vei stabili impreuna ce metoda de albire dentara este cea mai potrivita pentru tine.

In cazul metodelor clasice disponibile in magazine sau farmacii, ele nu iti ofera decat cel mult o depigmentare, prin indepartarea petelor uzuale de cafea sau de ceai, spre exemplu, insa nu albesc efectiv dintii. Pentru un efect de durata, alege un tratament profesional pentru albirea dintilor, in cadrul clinicii Complet Dental.

Programeaza-te

Servicii stomatologice de top

Misiunea noastra

Suntem dedicati sa obtinem cele mai bune rezultate.

Ne dorim constant sa ii ajutăm pe altii sa se simta si sa traiasca mai bine. Fa-ne o vizita la cabinet si vezi cum demonstram acest lucru.

Vino la cabinet:
Matei Basarab nr. 20, la etaj
sector 3, Bucuresti
Luni-Vineri : 08:00 – 18:00

Complet Dental

Suntem dedicati serviciilor de top in stomatologie si te asteptam la clinica noastra pentru a te ajuta sa recapeti un zambet sanatos!

Cere programare

Contact >

Adresa:

Matei Basarab 20, la etaj
sector 3, Bucuresti

Program consultatii:

Luni-Vineri : 09:00 – 20:00

Indicatii

Copyright 2024 © Complet Dental

Copyright 2024 © Complet Dental