Radiologie - Complet Dental

Tehnologii

Radiologie digitală intraorală

Programare online Programare pe WhatsApp

Radiografii precise, expunere minima

Radiografia este o metoda de diagnostic si analiza necesara in medicina, fiind de mare ajutor in practica stomatologica. Aceasta ne ajuta sa vedem ceea ce nu se poate observa cu ochiul liber, cum ar fi depistarea cariilor interdentare, determinarea nivelului osos si a calitatii osului, diagnosticarea afecțiunilor radiculare si infectiilor sau inflamatiilor spatiilor periradiculare.

Alegem cu grija tipul de radiografie dentara de care avem nevoie si momentul efectuarii acestora,  frecventa utilizarii radiografiei dentare digitale fiind determinata de fiecare situatie clinica in parte.

Timpul de expunere este minim, folosind tehnologia de imagistica dentara digitala de ultima generatie, obtinand astfel rezultate de o precizie foarte mare în diagnosticul, tratamentul si mentinerea sanatatii orale.

Descopera tehnologiile noastre

Misiunea noastra

Suntem dedicati sa obtinem cele mai bune rezultate.

Ne dorim constant sa ii ajutăm pe altii sa se simta si sa traiasca mai bine. Fa-ne o vizita la cabinet si vezi cum demonstram acest lucru.

Vino la cabinet:
Matei Basarab nr. 20, la etaj
sector 3, Bucuresti
Luni-Vineri : 08:00 – 18:00

Complet Dental

Suntem dedicati serviciilor de top in stomatologie si te asteptam la clinica noastra pentru a te ajuta sa recapeti un zambet sanatos!

Cere programare

Contact >

Adresa:

Matei Basarab 20, la etaj
sector 3, Bucuresti

Program consultatii:

Luni-Vineri : 09:00 – 20:00

Indicatii

Copyright 2024 © Complet Dental

Copyright 2024 © Complet Dental