Ortodontie

Ortodonție

Aparate dentare

Programare online Programare pe WhatsApp

De ce am nevoie de aparat dentar?

Tratamentul ortodontic cu aparat dentar reprezintă de cele mai multe ori o necesitate pentru mulți pacienți. Rezultatele obținute în urma unui astfel de tratament sunt nu doar excepționale din punct de vedere estetic, ci și din punct de vedere funcțional.

Înghesuirile dentare, disfuncțiile ocluziei, cât și aspectul estetic al zâmbetului pot fi tratate și îmbunătățite prin tratamentul cu aparat dentar, începând de la vârste mici, până la vârste înaintate.

În special la copii, tratamentul cu aparat dentar trebuie început la vârsta potrivită în funcție de situația clinică, de aceea este indicat un control periodic la medicul stomatolog în perioada dentiției temporare și mai ales în perioada dentiției mixte, atunci când încep să apară primii dinți permanenți, în jurul vârstei de 6 ani. În funcție de diagnosticul ortodontic, se stabilește, împreună cu părinții sau aparținătorii, tipul de aparat dentar indicat pentru fiecare pacient.

Aparat dentar - Complet Dental

Ce costuri implică?

Pentru că poți alege dintre mai multe modele de aparate ortodontice, costurile pot varia destul de mult. Te așteptăm la o consultație la medicul ortodont, în clinicile noastre, pentru a găsi împreună o soluție potrivită atât ca funcționalitate, cât și estetică.

Programeaza-te

Descopera serviciile noastre

Misiunea noastra

Suntem dedicati sa obtinem cele mai bune rezultate.

Ne dorim constant sa ii ajutăm pe altii sa se simta si sa traiasca mai bine. Fa-ne o vizita la cabinet si vezi cum demonstram acest lucru.

Vino la cabinet:
Matei Basarab nr. 20, la etaj
sector 3, Bucuresti
Luni-Vineri : 08:00 – 18:00

Complet Dental

Suntem dedicati serviciilor de top in stomatologie si te asteptam la clinica noastra pentru a te ajuta sa recapeti un zambet sanatos!

Cere programare

Contact >

Adresa:

Matei Basarab 20, la etaj
sector 3, Bucuresti

Program consultatii:

Luni-Vineri : 09:00 – 20:00

Indicatii

Copyright 2024 © Complet Dental

Copyright 2024 © Complet Dental