Coroane dentare - Complet Dental

Stomatologie

Coroane si punti dentare

Programare online
Programare pe WhatsApp

Ce inseamna coroane dentare?

Restaurarile protetice pe dinti naturali sau pe implanturi nu mai sunt o provocare pentru medic si pentru technician, tehnologia avansata in acest domeniu facand ca acestea sa devina manopere uzuale de imbunatatire a aspectului si functionalitatii structurilor dentare.

Cu alte cuvinte, a realiza o coroana metalo-ceramica, din zirconiu sau integral ceramica, este acum mult mai usor decat era inainte, prin utilizarea unui scanner dentar intraoral. Acesta permite transmiterea cu usurinta a unor informatii extrem de precise in laboratorul de tehnica dentara si obtinerea, intr-un timp mai scurt, a unor lucrari protetice de o finete si adaptare exceptionale.

Ce tipuri de coroane realizam?

Coroana metalo-ceramica – cea mai frecvent utilizata pe dinti naturali – este o restaurare complet fizionomica, cu un suport metalic invizibil care ii confera rezistenta.

Coroana zirconiu – restaurarile din zirconiu sau cele din ceramica pe suport de zirconiu sunt restaurari moderne, obtinute prin metoda de frezare computerizata CAD-CAM, metoda care confera o precizie foarte mare a realizarii tehnice.

Coroana ceramica integrala – cea mai estetica si mai apropiata varianta fata de aspectul natural. Coroanele ceramice integrale imita indeaproape estetica smaltului dentar si raspund celor mai exigente cerinte fizionomice si de integrare in aspectul natural al dintilor.

Te asteptam in cabinet, pentru o consultatie amanuntita care va determina daca si ce tip de restaurari sunt adecvate danturii tale.

Coroane dentare - Complet Dental

Cat costa coroanele dentare?

Preturile pentru coroane dentare variaza in functie de materialul ales, astfel ca cele metalo-ceramice pornesc de la 900 lei, in timp ce coroanele ceramice integrale pot ajunge si la 1600 lei.

Pentru mai multe detalii privind pretul tuturor serviciilor care se pot realiza in cabinet, click aici.

Programeaza-te

Descopera serviciile noastre

Misiunea noastra

Suntem dedicati sa obtinem cele mai bune rezultate.

Ne dorim constant sa ii ajutăm pe altii sa se simta si sa traiasca mai bine. Fa-ne o vizita la cabinet si vezi cum demonstram acest lucru.

Vino la cabinet:
Matei Basarab nr. 20, la etaj
sector 3, Bucuresti
Luni-Vineri : 08:00 – 18:00

Complet Dental

Suntem dedicati serviciilor de top in stomatologie si te asteptam la clinica noastra pentru a te ajuta sa recapeti un zambet sanatos!

Cere programare

Contact >

Adresa:

Matei Basarab 20, la etaj
sector 3, Bucuresti

Program consultatii:

Luni-Vineri : 09:00 – 20:00

Indicatii

Copyright 2024 © Complet Dental

Copyright 2024 © Complet Dental