Implantologie - Complet Dental

Stomatologie

Implant dentar

Programare online
Programare pe WhatsApp

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este constituit dintr-o piesa chirurgicala din titan, care inlocuieste radacina unui dinte lipsa, si coroana dintelui (partea vizibila), care se va fixa ulterior integrarii implantului in osul maxilar.

Inlocuirea unui dinte lipsa prin implant dentar este procedura cea mai moderna, functionala si estetica, fiind solutia ideala pe termen lung pentru refacerea perfecta a functiilor masticatorii si fizionomice. 

Cat rezista un implant dentar?

Restaurarile prin implant dentar reprezinta solutii de lunga durata, arata si se simt ca dintii naturali, imbunatatind calitatea vietii pacientului.

Experienta indelungata a specialistilor nostri in domeniul implantologiei dentare continua sa aduca rezultate exceptionale, atat in restaurarile unidentare prin implant dentar, cat si in restaurarile complexe de protezare totala fixa pe implanturi.

Implantologie - Complet Dental

Cat costa un implant dentar?

Inlocuirea unui dinte lipsa cu un implant dentar este o manopera care a devenit uzuala in clinica noastra. Pretul unui implant porneste de la 3000 lei, insa medicul va stabili un plan de tratament si care este tipul de implant necesar situatiei tale. 

Programeaza-te

Descopera serviciile noastre

Misiunea noastra

Suntem dedicati sa obtinem cele mai bune rezultate.

Ne dorim constant sa ii ajutăm pe altii sa se simta si sa traiasca mai bine. Fa-ne o vizita la cabinet si vezi cum demonstram acest lucru.

Vino la cabinet:
Matei Basarab nr. 20, la etaj
sector 3, Bucuresti
Luni-Vineri : 08:00 – 18:00

Complet Dental

Suntem dedicati serviciilor de top in stomatologie si te asteptam la clinica noastra pentru a te ajuta sa recapeti un zambet sanatos!

Cere programare

Contact >

Adresa:

Matei Basarab 20, la etaj
sector 3, Bucuresti

Program consultatii:

Luni-Vineri : 09:00 – 20:00

Indicatii

Copyright 2024 © Complet Dental

Copyright 2024 © Complet Dental