Scanner intraoral - Complet Dental

Tehnologii

Scanner intraoral

Programare online Programare pe WhatsApp

Ce este scannerul intraoral?

Scannerul intraoral este un dispozitiv ce captureaza o amprenta optica directa, imaginile sunt capturate prin senzori de imagine si sunt procesate prin intermediul unui software de scanare, care produce ulterior un model 3D.

Amprentarea optica prin scanarea intraorala este noul pas in tehnologia restaurarilor dentare pe dinti naturali si implanturi. Prin metoda moderna de scanare intraorala se elimina disconfortul creat de amprentarea cu material de amprenta in linguri de amprenta, procedura care nu este foarte iubita de pacienti in general.

Ce avantaje are?

Cu ajutorul tehnologiei scanner-ului intraoral, se obtin, intr-un timp forte scurt, imagini 3D ale arcadelor dentare, dintilor, tesuturilor gingivale, ale arcadei antagoniste si detalii ale muscaturii. Acest lucru ofera foarte multe avantaje pentru medicul stomatolog, pentru tehnicianul dentar si nu in ultimul rand pentru pacient, care va intelege mult mai usor procedurile si tratamentele aplicate.

In acelasi timp, avantajul principal al amprentelor optice este transmiterea unor informatii deosebit de fidele catre laboratorul de tehnica dentara, lucru cere va duce la obtinerea unor rezultate exceptionale in realizarea coroanelor si puntilor dentare.

Designul computerizat si realizarea restaurarilor protetice cu ajutorul computerului conduc la rezultate precise si adaptate dintilor tai: coroane si punti dentare, restaurari protetice pe implant sau fatete dentare.

Descopera tehnologiile noastre

Misiunea noastra

Suntem dedicati sa obtinem cele mai bune rezultate.

Ne dorim constant sa ii ajutăm pe altii sa se simta si sa traiasca mai bine. Fa-ne o vizita la cabinet si vezi cum demonstram acest lucru.

Vino la cabinet:
Matei Basarab nr. 20, la etaj
sector 3, Bucuresti
Luni-Vineri : 08:00 – 18:00

Complet Dental

Suntem dedicati serviciilor de top in stomatologie si te asteptam la clinica noastra pentru a te ajuta sa recapeti un zambet sanatos!

Cere programare

Contact >

Adresa:

Matei Basarab 20, la etaj
sector 3, Bucuresti

Program consultatii:

Luni-Vineri : 09:00 – 20:00

Indicatii

Copyright 2024 © Complet Dental

Copyright 2024 © Complet Dental