Detartraj - Complet Dental

Stomatologie

Detartraj

Programare online
Programare pe WhatsApp

Ce este tartrul dentar?

Tartrul dentar (piatra de pe suprafaţa dinţilor) este un depozit organo-mineral întâlnit la dinţii definitivi, temporari, lucrările dentare fixe şi mobile, la implanturile şi aparatele ortodontice.

Tartrul dentar nu se poate indeparta prin metodele de igiena obisnuite.

Ce presupune detartrajul?

Detartrajul este un tratament ce consta in indepartarea depozitelor de tartru cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete. Acesta are o ansa metalica ce vibreaza, iar vibratiile produse duc la dezintegrarea tartrului.

Metoda este nedureroasa, dar sensibilitatea dintilor este diferita, asa ca uneori poate fi putin neplacut. In aceste cazuri, detartrajul se efectueaza cu anestezie locala, procedura devenind complet nedureroasa.

Cat de des sa fac detartraj?

Un periaj profesional sau un detartraj sunt operatiuni simple si care nu necesita mult timp, dar sunt esentiale si trebuie efectuate periodic. Tehnicile moderne de detartraj cu ultrasunete, adaptate fiecarui pacient in parte, vor imbunatati starea ta de sanatate orala si generala.

Programeaza-te la clinica noastra pentru un periaj si descopera beneficiile.

Detartraj - Complet Dental

Cat costa un detartraj?

Eliminarea tartrului dentar este importanta pentru igiena si sanatatea cavitatii bucale. Pretul unui detartraj + periaj porneste de la 300 lei, depinzand si de tipul de periaj ales de medic.

Programeaza-te

Servicii stomatologice de top

Misiunea noastra

Suntem dedicati sa obtinem cele mai bune rezultate.

Ne dorim constant sa ii ajutăm pe altii sa se simta si sa traiasca mai bine. Fa-ne o vizita la cabinet si vezi cum demonstram acest lucru.

Vino la cabinet:
Matei Basarab nr. 20, la etaj
sector 3, Bucuresti
Luni-Vineri : 08:00 – 18:00

Complet Dental

Suntem dedicati serviciilor de top in stomatologie si te asteptam la clinica noastra pentru a te ajuta sa recapeti un zambet sanatos!

Cere programare

Contact >

Adresa:

Matei Basarab 20, la etaj
sector 3, Bucuresti

Program consultatii:

Luni-Vineri : 09:00 – 20:00

Indicatii

Copyright 2024 © Complet Dental

Copyright 2024 © Complet Dental