Camera intraorala

Tehnologii

Camera intraorala

Programare online Programare pe WhatsApp

Diagnostic rapid, cu camera intraorala

Multi dintre pacienti sunt deja familiarizati cu tehnologia de ultima ora si cu aceste optiuni de consultatie si diagnostic, computerele si ecranele fiind cele mai frecvente metode de informare.

O camera intraorala este o camera de dimensiuni foarte mici care ne ofera claritate in analizarea dintilor, gingiei si a tuturor structurilor cavitatii orale, proiectate pe un monitor, ajutand atat medicul in procesul de diagnosticare a afectiunilor dentare, cat si pacientul in intelegerea problemelor existente.

Cu ajutorul imaginilor clare, marite si definite, putem observa detalii care pot scapa analizei clasice cu oglinda dentara. Acest lucru inseamna un diagnostic mai rapid, deci mai putin timp petrecut de tine pe scaunul stomatologic!

Descopera tehnologiile noastre

Misiunea noastra

Suntem dedicati sa obtinem cele mai bune rezultate.

Ne dorim constant sa ii ajutăm pe altii sa se simta si sa traiasca mai bine. Fa-ne o vizita la cabinet si vezi cum demonstram acest lucru.

Vino la cabinet:
Matei Basarab nr. 20, la etaj
sector 3, Bucuresti
Luni-Vineri : 08:00 – 18:00

Complet Dental

Suntem dedicati serviciilor de top in stomatologie si te asteptam la clinica noastra pentru a te ajuta sa recapeti un zambet sanatos!

Cere programare

Contact >

Adresa:

Matei Basarab 20, la etaj
sector 3, Bucuresti

Program consultatii:

Luni-Vineri : 09:00 – 20:00

Indicatii

Copyright 2024 © Complet Dental

Copyright 2024 © Complet Dental